En endring fører ofte til flere

Kategorikommunikasjon for LOfavør

Vi opplever alle at det skjer noe i livene våre som gjør at vi må endre på ting, og når de skjer er det godt å vite at du har fordeler gjennom LOfavør som gjør det lettere å møte disse endringene.

Innsikt og strategi
Idé og konsept
Foto, film og animasjon
Tekst
Annonser
SoMe

Fordelsprogrammet LOfavør, gir medlemmene tilgang til gode avtaler innenfor bank, forsikring, ferie og fritid, advokathjelp, hus og hjem. Normalt har vi utviklet kampanjer for hvert enkelt produkt under disse hovedkategoriene, eks banklån, bilforsikring, rabatt på Tusenfryd. Erfaringen vi hadde med dette og dermed også utfordringen vi så knyttet til denne type kommunikasjon var at vi savnet et konsept som i større grad kunne snakke om de ulike hovedkategoriene, og ikke kun om enkeltprodukter.

Oppgave vi ble satt til å løse var hvordan vi kunne utvikle og etablere et kommunikasjonskonsept som kunne ligge som et overbyggende kommunikasjonslag, og binde de ulike produktkampanjene sammen. Hvordan kunne vi kommunisere fordelene uten å peke på de individuelle produktene.
 
Vi tok utgangspunkt i den enkle innsikten om at det eneste som er konstant i verden, er endring. Konseptet ble derfor – «Endring skjer, da er det godt å ikke møte dem alene». Dette peker direkte tilbake på at LOfavør i kraft av over 1 million medlemmer har fremforhandlet fordeler som gjør at du som enkeltperson står sterkere nå endringer skjer.

Uttakene viser ulike mennesker, i ulike aldre, i ulike situasjoner – felles for alle er at de har møtt en endring i livet sitt. Et par som har flyttet til større bolig fordi de har fått barn, en ung jente som har kjøpt sin første bolig, en mann som plutselig sitter i rullestol, en dame som skal skilles.
 
Det ble utviklet 6 filmer for bruk i digitale kanaler og SoMe, bannere og annonser til de ulike fagforbund sine magasiner.

LO_fagpresse_Bank_210x280
LO_fagpresse_Forsikring_210x280
300x600_forsikring_programmatisk
300x600_felles_programmatisk
Kategorikommunikasjon_hestesko_Tarn_180x700_FORSIKRING_hoyre
Kategorikommunikasjon_hestesko_Tarn_180x700_BANK_venstre
Dinamo Reklame og innhold
Oscars gate 55,

0258 Oslo

post@dinamo.no