VG holder deg oppdatert

Kampanje for VG.

Hva skjer hvis Vegard Harm plasserer seg i søkelyset og plutselig bestemmer seg for å bli kirurg eller ridepoliti?

Art Direction
Konseptutvikling
Digitalt design
SoMe-kampanje
Motion Design
Tekst

VG er nordmenns primære nyhetsdestinasjon. Posisjonen som den som holder Norge oppdatert på siste nytt, må bevares og forsvares. Derfor ønsket VG å styrke sin posisjon innen underholdning og nyheter med et nyhetsvarslingskonsept.
01_Kirurg

Kirurg

02_Turistguide

Reiseleder

03_MMA

MMA utøver

04_Bilmekaniker

Bilmekaniker

05_Kunstloper

Kunstløper

06_Pappa

Pappa

07_Politi

Politi

VG ønsker å flytte sine lesere fra internettsiden til appen. Å overbevise folk om å laste ned en app kan være utfordrende, siden den krever "faktisk arbeid" fra målgruppen. Selv om appen leverer samme informasjon og samme nyheter som vg.no, er dens største fordel muligheten for varsler. Med varsler kan VG nå leserne sine direkte, i stedet for at leserne bestemmer seg for å sjekke ut nettsiden deres på egenhånd.

Den økende konkurransen i nyhetsverdenen kan enkelt styre leserne unna og få dem til å utforske andre nyhetskanaler. Derfor er det viktig å holde leserne på tærne og få dem til å føle at VG er først med alt, spesielt innenfor det norske markedet. Nyhetsvarsler kan spille en stor rolle i denne kategorien. Derfor ønsket vi å fokusere på humor og en kjent persoon, hvilket ville hjelpe VG med å nå nye og yngre målrupper. 
I denne kampanjen med VG overbeviser vi leserne om å laste ned appen og slå på varslinger. Vi bruker en av Norges største stjerner, Vegard Harm, som frontmann i denne kampanjen. Vegard, mest kjent for å være en mediepersonlighet, er også ansatt i VG. Han var derfor et opplagt valg. Et yngre publium lar seg lettere overbevise om å last end appen, da de allerede bruler mye tid på telefonene sine. Uansett hva som skjer i verden, eller hva Vegard Harm bestemmer seg for å gjøre med livet sitt, vil du få vite det først gjennom VG. Fordi VG alltid er først med siste nytt.
Ekstra takk til:

Pravda.
Erik Schøien og Mette Waaberg, prodsenter.
Morten Borgestad, regissør.

Dinamo
Oscars gate 55,

0258 Oslo

post@dinamo.no